Bodyhelp og kranio sakral terapi

Søndag den 5. Juni var jeg igen på inspirerende kursus hos Henrik Bruhn (www.bodyhelp.dk )

Kurset fokuserede på afspænding af center for behov, forbrænding, spiserøret og lukkemuskel, enzymer og synkebevægelse (god for sangere), lugt og smag, fokus og målrettethed og åndedræt.

Jeg synes det var er meget givtigt kursus, da jeg kan bruge de nye teknikker og greb til mennesker, der er styret af behov, som de ikke selv kan kontrollere, Eks hash, kokain, fødevarer etc. Jeg glæder mig utrolig meget til,at komme i gang med at behandle folk med et behov de ikke selv kan styre. Omend jeg førhen har givet folk med massivt hashmisbrug behandling, og de efterfølgende har oplevet samme ro i kroppen, som de normalt får via hashen.

God sommer
Jesper Tanggaard

Del siden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *