Klienter fortæller

Yderst kompetent behandler, fortæller i løbet af behandlingen hvad han gøre og kan svare meget tilfredsstillende og ærligt på ens spørgsmål. Er meget pålidelig, imødekommende og har fuld styr på sit stof/behandling. 

Kan helt klart anbefale Jesper som din nye/kommende behandler.

Anne Mette Borggaard

Kranio sakral terapi har for mig gjort at jeg har fået mere ro i min krop og jeg fik løsnet op på mine mange allergier og lærte at slappe af. Jeg syntes at det virker effektiv og jeg syntes at det er vildt hvad det kan gøre, jeg syntes at det er rart at få, der det giver ro i min krop.
Med mine fantastiske resultater vil jeg helt klart anbefale Jesper til andre, han er en god behandler og jeg føler mig ihvertfald i trygge hænder.

Simone Kallesø Rasmussen

Jeg har været i hænderne af Jesper. Indledningsvis var jeg noget skeptisk omkring sådan noget hukus pokus, men det var tydeligt at Jesper i sin terapi kan noget og har styr på nogle kommunikationsveje i kroppen, som jeg ikke kender til. Bagefter var jeg følte jeg mig lettere og mærkede en behagelig træthed i hele kroppen.

Trine Holm

Jeg har modtaget to behandlinger af Jesper bl.a. for min dårlige ryg. Begge behandlingsgange har været meget behagelige, og Jesper er god til hurtigt at danne sig en fornemmelse af, hvordan man har det. Med sit rolige væsen sørger han for, at man slapper godt af, så man bedre kan mærke sin krop. Efter behandlingerne følte jeg mig meget rolig og afslappet og var positivt overrasket over den fornemmelse, som jeg havde af, at mine ben og min ryg var rettet mere ud efter, at jeg længe har følt, at min krop var lidt skæv. Jesper er god til at guide igennem det, han udøver, og man føler sig tryg ved ham.

Sine Bækgaard Madsen

Af hjertet tak Jesper for behandlingen, det er jo fantastisk at kunne gå og sidde uden smerte. Til jer der trænger til behandling og balance i kroppen book en tid hos kranie.dk i for den bedste behandling af den mest kompetente behandler jeg har mødt, de bedste anbefalinger herfra.

Dorthe Blicher

tak til Jesper. Efter min første behandling forsvandt mine rygsmerter, og jeg oplevede et velvære, som jeg sjældent kan huske det. Jespers vindende væsen sikrer, at jeg som patient er rolig og afslappet, og dermed klar til at modtage behandlingen. Jeg følte mig i kompetente hænder hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale at få Jespers hjælp!

Nick Sigby-Hansen

give 10 stjerner hvis jeg kunne.
Jesper er en utrolig behagelig og meget kompetent ung mand.
Han har hjulpet med alt lige fra stress inden eksamen, allergi, hormon-issues, voldsom svimmelhed mv.
Jeg får faste behandlinger og det samme gør mine 2 store teenagere.
Jeg vil til enhver tid anbefale Jesper og hvis du sidder og er skeptisk kan jeg kun sige PRØV DET!

Camilla Raun Methling

Del siden